2011. augusztus 12., péntek

Hmmm...

Most vagy a tulajdonosok azonosak, vagy lenyúlás történt, vagy ez egy hihetetlen óriási véletlen...

Briós oldalán a szöveg:
Amikor a Brióst tervezgettük, egy olyan családias hangulatú kávézót képzeltünk el, amit a környék lakói hamar megismernek, megszeretnek, és úgy tekintenek majd rá, mint otthonuk egy kis darabjára.
Három gyerekes szülőként magunk is sokszor feszengtünk különböző éttermekben, kávézókban, próbáltuk lekötni élénk gyerekeinket, megvédeni csészéinket apró, ámde kíméletlen mancsoktól, törölgettünk kiömlött gyümölcsleveket, majd távoztunk fáradtan és feszülten a tett helyszínéről.A Briósban bebizonyítjuk, hogy nem feltétlenül ez a forgatókönyve annak, ha beülünk valahova kávézni, vagy valami finomat enni egy vagy több kisgyerekkel.

A szentendrei Nappali kávézó web szövege:
Amikor a Nappalit tervezgettük, egy olyan családias hangulatú kávézót képzeltünk el, amit a környék lakói hamar megismernek, megszeretnek, és úgy tekinthetnek majd rá, mint otthonuk egy kis darabjára.
Kisgyerekes szülőként magunk is sokszor feszengtünk különböző éttermekben, kávézókban, próbáltuk lekötni élénk gyerekeinket, megvédeni csészéinket apró, ámde határozott kezeiktől, törölgettünk kiömlött gyümölcsleveket, majd távoztunk fáradtan és feszülten a tett helyszínéről. A Nappaliban szeretnénk bebizonyítani, hogy nem feltétlenül ez a forgatókönyve annak, ha beülünk valahova kávézni vagy valami finomat enni egy vagy több kisgyerekkel.

Nincsenek megjegyzések: